phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

Carnage

active

 • Piesa de teatru a Yasminei Reza, "Carnage" ("Le Dieu du Carnage" - titlu original), a luat nenumarate premii internationale, fiind considerata de critica de specialitate una dintre cele mai bune scrieri moderne.
  Jucata pe scenele mari ale lumii, ecranizata pentru marile ecrane sub regia lui Roman Polanski, piesa prezinta imaturitatea adultului modern care, desi corespunde unui "grafic" social, nu are un raspuns emotional adecvat provocarilor vietii sale.
  Povestea "Carnage" prezinta doua cupluri rutinate si invadate de cotidian, insa lipsite de maturitate. Ele se intalnesc pentru a rezolva o situatia in care sunt implicati copiii lor, insa fara niciun rezultat pozitiv, deoarece acest lucru nu face altceva decat sa scoata la iveala adevaratele lor probleme de cuplu, frustrarile lor, nereusitele lor.
  O comedie cu un umor special, pentru un public dispus sa-si asume orice posibila asemanare cu realitatea! Ce-ai face daca ai afla ca sotul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face daca ai afla ca sotia ta este nefericita in cuplu?
  Distributia: Andrei Seusan, Claudia Prec, Alexa Istrate, Ciprian Nemesiu.
  Regia: Ciprian V. Nichita
  Scenografia : Irina Moscu

Mai multe detalii...

Spectacole din aceeasi categorie