phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

Concert Aniversar - 20 de ani de activitate a Fundatiei o Noua Viata

active

  • Pe 28 iunie, Cercul Militar National (Sala de Marmura) va gazdui un concert extraordinar sustinut de renumitii muzicieni Simona Mihai, George Zacharias si Marios Panteliadis. In program lucrari de: Ravel, Massenet, Puccini, Prokofiev si Verdi.
    Soprana Simona Mihai este una dintre cele mai promitatoare voci ale tinerei generatii de cantareti romani de muzica clasica. A debutat la Royal Opera House - Covent Garden in 2010, iar in 2016 a uimit audienta la Opera din Frankfurt, unde a interpretat rolul Mimi, din Boema. Absolvent al Conservatorului din Atena, violonistul George Zacharias si-a finalizat studiile masterale si doctorale la Academia Regala de Muzica din Londra. Este un pasionat interpret al creatiilor contemporane, avand un palmares impresionant de lucrari interpretate in prima auditie.
    Pianistul Marios Panteliadis s-a bucurat de indrumarea unor maestri remarcabili precum: Parry Derembey - Papastayrou la Conservatorul din Atena, Sergio Perticaroli la Academia Santa Cecilia din Roma sau Jan Jiracek la Universitatea din Vienna. Detine numeroase premii la competitii pianistice din toata lumea.
    Reprezentatia sustinuta la Cercul Militar National de cei trei artisti de exceptie, pe 28 iunie, e prilejuita de celebrarea a 20 de ani de activitate pentru Fundatia "O Noua Viata" care si-a asumat in ultimele doua decenii responsabilitatea protejarii copiilor si tinerilor a caror viata a fost mutilata pentru totdeauna in caminul-spital de boli neuropsihice de la Siret.
    Incasarile din vanzarea biletelor vor merge integral la beneficiarii fundatiei "O Noua Viata".

Mai multe detalii...