phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

Concert Nea Marin - 50 de ani de joc

active

 • "Sunt peste doi ani de când ideea si dorinţa de a realiza un spectacol de 2 ore si jumatate la SALA PALATULUI cu mult joc, imi face sufletul si mintea sa vibreze…
  Dar unul din lucrurile pe care le-am invatat si le-am simtit puternic in toti acesti ani, este faptul ca totul se intampla la momentul potrivit, iar Dumnezeu stie cel mai bine sa aseze lucrurile.
  Sunt multi oamenii in jurul meu ce ma incurajeaza si imi dau puterea si energia de a realiza acest spectacol... dupa 50 de ani de la debutul meu pe scena Salii Palatului ma reintorc cu familia mea de dansatori, oamenii de care ma leaga o iubire profunda, respect dar si multa munca: Scoala de dans romanesc Larisa si Marin Barbu, Ansamblul Artistic Profesionist Mureşul, Mioara Velicu, Petrica Mâţu Stoian, Gelu Voicu si Taraful Lautarii din Teleorman, Familia Giurgi, dar si “baiatul” meu Liviu Vârciu.

  Berbec si ambiţios din fire, atunci când imi canalizez energia într-un proiect, tot ce îmi doresc este să iasă perfect, dar cred că cel mai important, îmi doresc să las ceva în urmă, ceva care sa ajunga la sufletele spectatorilor dar si al artistilor, ceva ce sa ii faca sa se simta macar pe jumatate mandri ca sunt romani, asa cum eu sunt mandru de comoara si zestrea pe care o avem de la stramosii nostri!

  Jocuri din Oltenia, Transilvania, Moldova se vor impleti cu vocile rasunatoare ale invitatilor lui Nea Marin!
  \"Dansul mi-a dat tot, iar eu dau tot dansului\" - Nea Marin. Acesta este motto-ul ce ma ghidează in realizarea acestui spectacol, si am convinderea ca spectatorii vor trăi emoții si sentimente unice!"

Mai multe detalii...