phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

Gala Folk OM BUN 2017

active

 • Ultima luna din an se anunta plina de evenimente de top si incepe cu un show unic pe 7 decembrie, la Sala Palatului, unde va avea loc Gala Folk "Om bun 2017", un eveniment de cea mai inalta tinuta artistica, care reuneste adevarate legende ale muzicii romanesti!
  Muzica folk este pentru romani una de suflet, deoarece imbina armonios vocile puternice, poezia, mesajul si linia melodica. Publicul de toate varstele se regaseste cu usurin?a in muzica folk si participa cu totul la spectacol, ceea ce face concertele speciale, fiind concerte de stare. Spectacolul de anul trecut a fost sold-out si atat publicul, cat si criticii l-au considerat "fabulos".
  Ne bucuram impreuna de luna cadourilor pe ritmuri de folk - Bilete Gala Folk Om bun 2017 pe 7 decembrie la Sala Palatului

  Gala Folk "Om bun" 2017, cel mai important eveniment folk al anului, are loc joi, 7 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

  Gala Folk "Om bun" reuneste intr-un spectacol de exceptie personalitati marcante ale vietii artistice romanesti, artisti care au facut istorie in industria muzicala.
  Astfel, veti avea ocazia sa ii ascultati si anul acesta pe urmatorii artisti consacrati:
  - Nicu Alifantis
  - Zoia Alecu
  - Mircea Baniciu
  - Ducu Bertzi
  - Emeric Imre
  - Andrei Paunescu
  - Vasile Seicaru
  - Victor Socaciu
  - Mircea Vintila

  Spectacolul va fi prezentat de cunoscutul om de radio Andrei Partos.

  Publicul va avea ocazia sa fredoneze alaturi de cele mai cunoscute nume din muzica folk romaneasca piese consacrate si nemuritoare, din vastul repertoriul al tuturor artistilor ce iau parte la acest eveniment. Nu ratati ocazia unica de a-i vedea pe Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Victor Socaciu, Mircea Vintila si multi altii, reuniti pe scena Salii Palatului, pentru a va incanta si anul acesta simturile cu ocazia Galei Folk Om Bun.

Mai multe detalii...