phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

O sala micuta si cocheta. Un teatru proaspat si elegant. Pe Calea Calarasi la nr. 94 o casuta boiereasca isi deschide calduros poarta pentru a te primi in interiorul ei.
Oameni frumosi te intampina cu bucurie si te asteapta cu frumoase spectacole de teatru, vernisaje si chiar spectacole de teatru pentru cei mici. Mini Coquette.


"Music Club" a fost infiintat in anul 2003, fiind deschis publicului incepand cu luna decembrie 2003 si a fost conceput ca un loc dedicat muzicii "live" de foarte buna calitate, cu piese preluate exclusiv din repertoriul rock/pop international.

Locatie:
Amplasarea locatiei a fost stabilita in centrul Bucurestiului, ceva mai sus de Piata Unirii inspre Universitate (in spatele magazinului Cocor) la subsolul unei cladiri istorice deosebite " fosta "Vulturul de mare", actualmente consolidata si renovata cu foarte mare atentie. Aceasta pozitie situata in centrul istoric al Capitalei prezinta cateva avantaje majore pentru clienti - foarte usor de ajuns in raport cu principalele puncte din Bucuresti, zona sigura, puternic iluminata, cu paza. Are iesire la Bd I.C.Bratianu si la intrarea in perimetrul centrului istoric (cca.50-70m distanta de intrarea in club), se gasesc suficiente locuri de parcare.

Ce va ofera Music Club:
- In primul rand muzica "live" de cea mai buna calitate, interpretata cu acuratete de trupele rezidente ale clubului, respectiv "Cortez" si "Publika", care prin prestatia lor creaza o atmosfera extraordinara de fiecare data.

- Evident, clubul dispune de inginer de sunet propriu si de instalatie profesionala de sunet si lumini pentru muzica "live".

- Interiorul este amenajat elegant, cu decoratiuni, finisaje si mobilier high-class (este un spatiu deschis) cu o foarte buna vizibilitate la scena si cu acustica excelenta din orice unghi al salii. Ca si scopuri complementare muzicii "live", spatiul se preteaza foarte bine la diverse prezentari comerciale, proiectii, filmari, evenimente diverse. Amintim cateva din principalele evenimente alternative: prezentare produs (telefonie mobila) Philips, lansare carte Humanitas, etc.

- Capacitate totala club 400-450 de persoane in functie de aranjamentul mobilierului, capacitate scaune/canapele 250 de locuri.

- Serviciile sunt asigurate de personal calificat, inclusiv paza si securitatea


ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti a fost infiintat in anul 1996, fiind un serviciu public de cultura aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

ARCUB este singura institutie de acest fel din Romania care are rolul de punte intre autoritatea locala si societatea civila, proiectele culturale pe care le realizeaza avand o importanta componenta socio-educativa. (sursa: arcub.ro)


Teatrul de revista "Constantin Tanase", continuatorul de drept si de fapt al traditiei revistei romanesti, are o activitate neintrerupta de peste 81 de ani in acest domeniu, timp in care s-a impus ca o institutie artistica de prestigiu ce se bucura de pretuirea unui public numeros.

Acest gen de teatru care imbina intr-un mod specific gustul montarilor de fast cu satira sociala si cetateneasca s-a dovedit a fi un gen de spectacol unic in lume, nemaiintalnit pe celelalte scene de divertisment.

Vara spectacolele se tin si in arena din Parcul Herastrau.


La doi pasi de centrul orasului, intr-o atmosfera intima, functioneaza de la sfarsitul anului 2013 DEEPER CLUB, refugiul perfect al celor care vor sa socializeze cu oameni de calitate pe un fundal sonor rafinat, sa se bucure la un pahar de vorba de reintalnirea cu vechi amici ori pur si simplu sa se destinda la sfarsitul saptamanii.

Asa cum puteti observa din lista evenimentelor gazduite de locatia noastra, DEEPER CLUB reprezinta deopotriva un reper important atat pentru iubitorii spectacolelor de teatru sau improvizatie, cat si pentru amatorii de concerte, karaoke ori serate dansante.

Nu trebuie decat sa acceptati invitatia noastra de a va incheia ziua intr-o ambianta deosebita!


Pe terasa cea verde se intampla lucruri minunate, seara de la ora 20.00 - teatru


La aproape 60 de ani de la difuzarea primului spectacol de teatru, Televiziunea Româna lanseaza stagiunea de "Teatru în TVR".

Pe parcursul stagiunii, vor fi prezentate mai multe spectacole, realizate de teatrele partenere în cadrul proiectului demarat si coordonat de Casa de Productie TVR.

Prin acest proiect, TVR aduce publicul mai aproape de actori, chiar în incinta sediului.


Teatrul de Arta Bucuresti este un organism independent dedicat artei actorilor, fondat in anul 2010, dupa o functionare anterioara de 4 ani sub o alta titulatura.

Alternativ, independent sau "de pub", Teatrul de Arta Bucuresti este un proiect original si ambitios, avand in prezent mai multe spectacole de teatru, show-uri si one man show-uri, cu care a colindat tara in lung si-n lat si cu care a obtinut premii la diverse concursuri teatrale.

In perioada estivala evenimentele se muta in curtea interioara.'Teatrul fara tavan' este un spatiu de evenimente, spectacole de teatru si concerte, cu o capacitate de 85 de locuri, o scena de 4x3 metri si scenotehnica necesara.


In anul 1960 a fost inaugurata Sala Palatului. Pozitionata in centrul Bucurestiului, Piata Revolutiei, cladirea Salii Palaltului a fost parca predestinata sa devina un centru al culturii si al diferitelor manifestari publice.
Cu trecerea anilor, s-a afirmat tot mai mult ca spatiul ideal de organizarea a evenimentelor importante din viata sociala, fie ele expozitii si spectacole artistice, fie expozitii de promovare si expunere de servicii din partea difetitilor producatori locali, nationali si internationali. Multumita dotarilor de inalt nivel calitativ, SALA PALATULUI s-a afirmat de-a lungul anilor ca o importanta institutie de cultura, fiind gazda multor congrese internationale, concerte, festivaluri artistice, spectacole de orice gen, proiectii de film, expozitii nationale si internationale.

Sala mare a Palatului are o capacitate de 4060 fotolii dispuse in amfiteatru cu o denivelare maxima de 12 m. Volumul salii insumeaza cca. 30.000 mc ceace asigura cate 7.5 mc pentru fiecare spectator.
Gazda recunoscuta pentru concerte, festivaluri, spectacole de teatru si film, expozitii nationale, congrese sau lansari spectaculoase, Sala Palatului este un liant intre arta si spectator, intre producator si consumator.Dupa revolutia din 1989, in Bucuresti se simtea nevoia infiintarii unui nou teatru pentru copii. Astfel, la 1 aprilie 1990, ia fiinta, cu ajutorul Ministerului Culturii, TEATRUL EXCELSIOR, teatrul tuturor copiilor, trecut in 1999 sub autoritatea Consiliului General al Primariei Municipiului Bucuresti.
Dupa 6 ani de activitate itineranta prin tara si prin strainatate (Franta, Canada, Belgia, Elvetia), dupa zeci de spectacole prezentate publicului in sali de imprumut, TEATRUL EXCELSIOR isi deschide stagiunea 1996 - 1997 in propriul spatiu scenic, amenajat in strada Academiei 28.
Sase actori entuziasti, iubiti de publicul tanar: Ion Lucian, Daniela Anencov, Genoveva Preda, Victor Radovici, Paula Sorescu-Lucian, Vasile Menzel, inaugureaza sediul cu spectacolul "Nu treziti un copil care viseaza" de Eugen Ionesco. Curand acestora li se alatura actori tineri, iar succesul continua cu premierele: "Cocoselul neascultator", "Mica Sirena", "Aladin si Lampa Fermecata", "Inima de piatra", "Frumoasa si bestia".
In prezent, pe locul vechiului sediu s-a inaugurat o noua sala de 180 de locuri, in care TEATRUL EXCELSIOR continua sa prezinte spectacole muzicale, interactive, pline de viata si culoare.
Principiul montarii spectacolelor este acesta: "Spectacolele trebuie sa fie concepute ca pentru publicul adult... numai ca mai bine!"
Intre adulti si teatru se stabileste o casnicie fara divort, dar logodna se face in tinerete, iar dragostea incepe in copilarie.
Dragostea cu care noi facem spectacolele trebuie sa se transforme in dragostea voastra.
Noi va asteptam cu incredere!