phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

Loredana - Ador

active

  • Loredana pregateste, pentru al saptelea an consecutiv la Sala Palatului, un show tematic inovator, "Ador". Spectacolul din acest an este unul special, care marcheaza 30 de ani de la lansarea albumului "Buna seara, iubite!".
    Loredana a intrat in showbiz-ul romanesc direct pe pozitia de star a unui copil minune si a reusit imposibilul in efemera industrie muzicala: o cariera de peste 3 decenii de-a lungul careia a evoluat, a inovat, a deschis drumuri, a impus standarde si a stabilit recorduri. Loredana este un artist total: cantareata, compozitoare, textiera, orchestrator, actrita in productii romanesti si internationale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare, fashion icon.
    De-a lungul carierei, Loredana si-a fatetat talentul printr-o asidua dorinta de autodepasire, dar mai ales cu patima unui indragostit de publicul sau, pe care il adora si care o adora. "Ador" este si conceptul show-ului care va avea loc pe 11 noiembrie, pentru al 7-lea an consecutiv la Sala Palatului si care va marca cariera spectaculoasa a Loredanei.
    sambata, 11 noiembrie, de la ora 20.00, Loredana isi va arata din nou veneratia pentru publicul care o adora si va uimi, ca de fiecare data, audienta cu un show unic. In fiecare toamna, fanii asteapta cu nerabdare noua productie a Loredanei. Anul trecut, Sala Palatului a fost neincapatoare si, din pacate, un numar impresionant de fani nu a reusit sa-si achizitioneze bilet, spectacolul "Sentimente" fiind sold-out cu cateva saptamani inainte.

Mai multe detalii...

Spectacole din aceeasi categorie