phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

Sotul sotiei mele

active

 • "Sotul sotiei mele", de Miro Gavran - un spectacol de Anca Maria Colteanu.
  Cu Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu si Ana Maria Carablais.
  Pe Darius Daradici (cel care il interpreteaza pe Luka) l-ati mai putut vedea jucand la Teatrul Rosu in spectacolul "Hai sa facem sex".
  In localitatea Split, se intampla ca intr-o zi sa apara la domiciliul lui Luka (fost marinar, casatorit cu Eva in prezent),un domn care pretinde ca este sotul sotiei lui Luka. Acesta spune ca se numeste Tony si incearca sa-l determine pe Luka sa renunte la Eva. Din momentul intrarii in scena a personajului Tony, piesa este structurata intr-o cascada de intamplari comice , cu rasturnari de situatii dinamice si amuzante.
  Cei doi barbati disperati ca sunt casatoriti cu aceeasi femeie trec prin toate posibilitatile de a-si salva vietile in legatura cu aceasta neplacuta intamplare, dar ajung la concluzia ca e mai bine sa lase lucrurile asa cum erau inainte de a afla unul de celalalt. Peste mai mult de doi ani Luka se trezeste din nou la usa cu Tony, care-i spune ca Eva ii inseala cu tatal copilului ei, pe care il credeau mort.
  La un moment dat, Eva ajunge acasa si este confruntata de cei doi soti ai ei, care o pun sa aleaga intre ei. Ea spune ca nu poate alege si mai bine renunta la amandoi.
  Pusi in fata acestei situatii, Tony si Luka renunta la presiuni si accepta in final patratul amoros. Pentru detalii: 0723.196.376.

Mai multe detalii...

Spectacole din aceeasi categorie