phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

Stefan Banica - Concert Extraordinar de Craciun

active

  • Concertele din acest an vor avea loc pe 15 si 16 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

    Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie - Concertele Extraordinare de Craciun.
    Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.
    Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.
    In Concertele de Craciun din acest an se vor regasi atat hiturile lansate de-a lungul anilor de Stefan Banica, cat si piese noi, care vor aparea la inceputul acestei toamne pe un nou material discografic - "Picat din Luna" - album ce va purta semnatura inconfundabila a lui Stefan Banica si care va contine multe cantece noi si colaborari neasteptate.

Mai multe detalii...