phone+4.0721.064.754
email biletfan@biletfan.ro

Termeni si Conditii1. Consimtamant

Utilizarea siteului, accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.
Utilizatorul este de acord ca poate utiliza situl doar pentrul uzul sau personal si nu va duplica continutul. Biletfan garanteaza ca orice informatie privind datele personale ale utilizatorilor nu va fi facuta publica catre terti (exceptie facand autoritati ale Statului Roman). Informatie vor putea fi folosita doar in scop statististic si/sau pentru imbunatatirea serviciilor Biletfan. Prin inscrierea in baza de date a site-ului, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail un newsletter cu evenimente pentru care sunt disponibile bilete pe site, evenimente care vor fi organizate in viitorul apropiat si/sau mesaje publicitare. Biletfan se obliga sa nu trimita mesaje cu caracter obscen, rasist sau prin care se increarca fraudarea utilizatorului.

2. Conditii Generale

Utilizatorii acestui site au la dispozitie o gama larga de evenimente la care pot cumpara sau rezerva bilete. Biletele comandate prin intermediul www.Biletfan.ro vor putea fi ridicate de la Magazinul Biletfan (Statia de Metrou Unirii 1),de la magazinele partenere sau prin CURIER.
Biletele trebuie ridicate in termen de 48 ore din momentul inregistrarii comenzii.
Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa tiparite conform legii, bilete de acces la spectacole si altele similare nu se elibereaza bon fiscal.
In functie de tipul evenimentelor pentru care biletfan.ro vinde bilete, acestea pot avea adaugate taxe suplimentare de procesare pe bilet, taxe afisate si identificate separat de tariful biletului in pasii necesari efectuarii comenzii in pagina de confirmare a comenzii.
Daca s-a ales ca biletele sa fie livrate prin Curier, costurile de curierat sunt suportate de catre cumparator.
In cazul biletelor livrate prin curier va rugam sa desfaceti plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Nu se vor procesa comenzile persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inregistrare.
In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, biletfan.ro isi rezerva dreptul de a le anula.
Biletfan nu este responsabil pentru eventualele anulari sau reprogramari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator. Cumparatorii trebuie sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii materiale.
Biletele nu sunt proprietatea siteului Biletfan.ro, ci a promoterilor, astfel nu se aplica reglementarile privind politica de garantie. In cazul in care un spectacol este anulat sau reprogramat,clientii isi pot recupera numai contravaloarea biletelor (direct de la punctelede vanzare din reteaua Biletfan.ro sau direct de la organizator). Biletfan.ro nu va returna cumparatorilor comisionul de editare, tiparire si distributie precum nici costurile suplimentare (taxa de procesare, taxa de rezervare, cazare, bilete de avion, bilete de tren, curierat, comisioane bancare etc.). Biletele deteriorate sau care nu au fost cumparate din reteaua Biletfan.ro nu vor fi rambursate.
Biletfan se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
In cazul in care biletele sunt pierdute/ furate/distruse sau deteriorate in orice fel de catre utilizatorul final, Biletfan.ro nu este raspunzator pentru acest lucru iar reprintarea acestora nu va fi posibila.
In cazul anularii nicio alta cheltuiala adiacenta (de transport, cazare, taxe de livrare sau alte taxe sau costuri legate de metodele de plata) nu va fi returnata.
Prin inscrierea la newsletter a siteului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca un newsletter cu un rezumat al celor mai importante evenimente prezentate prin intermediul sitului, precum si a unor mesaje publicitare. Se poate renunta la acest serviciu in orice moment prin accesarea linkului dezabonare din ultimul email primit.
Utilizatorii sitului care cumpara sau rezerva bilete sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii evenimentelor le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor. Biletfan nu isi asuma respunderea pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate bilete, precum si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului. Pentru a facilita o mai buna intelegere a sistemului de vanzare online a biletelor prin Biletfan si pentru a oferi clientilor nostri o privire de ansamblu asupra procedurilor efecuate pe acest site, ar fi indicat sa cititi cu atentie detaliile pe care vi le punem la dispozitie mai jos.
Sistemul utilizat pentru vanzarea de bilete online are doua componente:
a. facilitatea pe care www. biletfan.ro o ofera clientilor, aceea de a permite cumpararea de bilete online.
b. pentru realizarea acestui serviciu exista doua variante de plata:
- ridicarea biletelor de la Agentia de bilete din Bucuresti, Statia de metrou Unirii 1;
- ramburs - plata se face in sistem ramburs in momentul in care primiti biletele;
- plata cu card direct pe site - plata online securizata folosind cardul de debit/credit;
Prin urmare, Biletfan nu poate fi facut raspunzator pentru calitatea serviciilor bancare oferite detinatorilor de carduri. Comenzile confirmate (in fereastra de browser sau/si prin trimiterea unui mail pe adresa indicata de catre client) au fost inregistrate, si urmeaza a fi procesate si livrate clientului Biletfan. Pentru acest serviciu, Biletfan are dreptul de a primi suma aferenta. Sumele blocate de catre banci in urma unor tranzactii esuate/neterminate, tranzactii care nu s-au concretizat in comenzi catre Biletfan NU AU INTRAT SI NU VOR INTRA IN CONTUL Biletfan, deoarece noi nu putem valida o suma pentru care nu oferim nimic in schimb.
Conform procedurilor bancare uzuale privind efectuarea unor plati prin card, banii ar trebui deblocati automat intr-un termen specificat de banca emitenta a cardului. In cazul unei tranzactii esuate, comanda nu se va inregistra in sistemul Biletfan.
Livrarea biletelor se efectueaza prin intermediul unui curier la adresa de livrare mentionata in comanda in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii comenzii. In cazul in care evenimentul este unul de mare amploare, termenul de livrare poate fi cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare de la data validarii comenzii.
In ziua livrarii veti fi contactat telefonic de catre curier. Avem rugamintea de a raspunde la telefon si de a indica o adresa de livrare la care puteti fi gasit in intervalul orar 10:00 - 18:00 de luni pana vineri. Comenzile nu pot fi cumulate decat pentru un singur eveniment si numai in cazul in care acestea au fost facute in aceeasi zi, exceptand varianta de plata credit card. Pentru evenimente diferite, comenzile nu se cumuleaza.

3. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Biletfan isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea sitului, pentru a le putea consulta in orice moment.

4. Limitarea raspunderilor

Biletfan va lua toate masurile legale si va face toate eforturile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii sitului si in acest scop va incerca sa corecteze orice erori sau omisiuni cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Biletfan nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice.
Biletfan nu isi asuma raspunderea pentru eventualele revanzari ale biletelor cumparate prin intermediul sitului.
Utilizator nu poate invoca nici un fel de garantie in urma folosirii serviciilor sitului. De asemenea, Biletfan nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de indisponibilitatea serviciilor sitului sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa Biletfan.

5. Confidentialitate

Biletfan garanteaza utilizatorilor sai ca nu va divulga catre terti adresele de mail si le va folosi doar pentru imbunatatirea serviciilor proprii.